Łosoś z warzywami
2015-12-05 17:30:00(ost. akt: 2015-12-05 17:24:53)
Przepis na przepysznego łososia z warzywami proponuje nam pasjonat kulinariów z Bartoszyc - Kacper Wierzchowski.
Składniki:
Kalafior
Brokuł
Ryż
Łosoś filet
Marchewka
Kalafior
Brokuł
Ryż
Łosoś filet
Marchewka
Przyprawy:
Sól
Pieprz
Pieprz cytrynowy
Cytryna
Tymianek
Sól
Pieprz
Pieprz cytrynowy
Cytryna
Tymianek
Przygotowanie:
Ryż gotujemy, a wszystkie warzywa gotujemy w osolonej wodzie lub robimy na parze. Do łososia robimy glazurę, czyli dajemy sok z cytryny, sól, pieprz, tymianek.
Ryż gotujemy, a wszystkie warzywa gotujemy w osolonej wodzie lub robimy na parze. Do łososia robimy glazurę, czyli dajemy sok z cytryny, sól, pieprz, tymianek.
Wszystkie przyprawy mieszamy i marynujemy łososia. Odkładamy go do lodówki na 30 minut, po czym smażymy. Gdy wszystko jest gotowe można wykładać na talerz jak na zdjęciu. Smacznego!
red.
Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie
Komentarze dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników. Zaloguj się.
Zaloguj się lub wejdź przez